avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... termen introducere cerere de inscriere in tabelul de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

termen introducere cerere de inscriere in tabelul de creante

Buna ziua. O societate ce ne este datoare a intrat in insolventa in septembrie 2011. Nici pana la aceasta data nu am primit notificarea privind intrarea in insolventa. Putem sa facem acum cerere de inscriere in tabelul cu creante, daca a trecut termenul dispus de instanta initial?
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 15:04, 8 Februarie 2012
Puteti incerca si sa faceti si o cerere de repunere in termen. Daca debitorul nu a depus actele contabile, aveti sanse mari sa vi se respinga. Depinde de practica acelei instante.
Daca judecatorul nu a aprobat cererea de insolventa, societatea a intrat in procedura de faliment simplificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea creantei in tabelul preliminar - societate in faliment andreya1202 andreya1202 Buna ziua, Rugamintea mea este sa-mi detaliati procedura de inscriere la masa credala vizavi de o sociatate in faliment, inclusiv termenele la care se fac ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Faliment consultnet consultnet Bună ziua, O societate împotriva căreia ne-am îndreptat în instanță pentru recuperarea unor sume de bani, a intrat în faliment prin procedura ... (vezi toată discuția)