:oops:Sora bunicii mele, i-a lasat acesteia o suprafata de teren prin testament intocmit in 1947anul .In anul 1946, tot ea ,a facut un alt testament prin care lasa mai multor nepoti o pate din supprafata de teren mentionata .Testamentul din 1946 l-a anulat atunci cand l-a facut pe cel din 1947 . Nepotii au facut cerere de retrocedare conform testamentului din 1946, nestiind de existenta celui din 1947 .Eu sunt mostenitoarea testa mentului din 1947 .Ei nu vor sa-mi recunoasca acest drept .Mentionez ca a mai ramas o mica suprafata de teren netrecuta in testamentul din 1947 .Al cui va ramane terenul? Terenul meu si terenul pe care ei l-au mostenit prin testamentul anulat (cel din 1946), se afla pe acelasi titlu de proprietate ;:titulari tatal meu si tatal lor .Tatal meu este fiul bunicii mele ,cea care aprimit mostenirea prin testamentul din 1947 . Tatal lor nu este fiul bunicii mele.
Mostenire
dan2
Bunica, fosta proprietara de teren agricol, a decedat in [b]1958.[/b] Tatal meu, unul dintre copii, a decedat in [b]1946[/b], iar mama s-a recasatorit in ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Zaharneanu Tatiana
Am un titlu de proprietate pentru un teren pe numele unei matusi, sora cu tatal meu.Dupa decesul acesteia, mostenitoarea ei, fiica adoptiva, a decedat si ea.A ... (vezi toată discuția)