Am obtinut in baza unei hotarari date de Inalta Curte de Casatie si Justitie , de la Tribunal, o investirea a acesteia cu formula executorie. Primaria prin Trezorerie trebuie sa plateasca suma de bani pentru care s-a facut executarea. Executorul a facut toate demersurile necesare (instiintare, asteptare 6 luni, etc), Trezoreria nefacand plata sumei solicitate, dupa careexecutorul mi-a spus ca trebuie sa validez executarea. Am contactat un avocat care a inceput demersurile necesare.
La judectorie am castigat aceasta validare, a urmat tribunalul, unde spre surprinderea mea am pierdut(acelasi tribunal care a aprobat executarea). Urmeaza curtea de apel.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Este posibil ca tribunalul care a aprobat execuarea, dupa aproape un an de zile sa refuze aprobarea ei? De ce nu a refuzat executarea de la inceput si asa nu mai plateam executor, avocat, etc(si sumele date sunt destul de considerabile avand in vedere situatia actuala).
Multumesc pentru sprijin.
Poprire
Monica H.
speta mea este cam asa:
in prima instanta s a pronuntat o hotarare de validare a popririi prin care SC devine tert poprit. Am formulat recurs motivat de ... (vezi toată discuția)