andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 BYA_NELY 
	    	Utilizator

BYA_NELY 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			~ final discuție ~
 cezara_pufu	                   

Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza?  (vezi toată discuția)
	                    cezara_pufu	                   

Daca tatal vitreg al unei minore de 14 ani o saruta, o mangaie, ea ii saruta mameloanele, picioarele, cu alte cuvinte ea consimte....la ce se incadreaza?  (vezi toată discuția)

tyebowilli	                   

ma numesc willi si am 22 de ani  si   am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
	                    tyebowilli	                   

ma numesc willi si am 22 de ani  si   am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)

andrandra	                   

am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
	                    andrandra	                   

am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)