avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate numar dosar Tribunal
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

numar dosar Tribunal

Buna seara. Am si eu doua intrebari va rog.
1) M-am contrazis cu cineva ca pe site-ul Tribunalului nu apar toate dosarele,nu este actualizat la zi. Imi puteti confirma daca este asa?
2) O persoana care nu este parte intr-un divort,poate afla numarul dosarului respectiv?
Multumesc anticipat. Astept raspunsul dumneavoastra. O seara buna!
Nu apar toate ,dar apar majoritatea.
Oricine poate vedea numarul dosarului .
Deci sa inteleg ca orice persoana poate merge la Tribunal sa solicite un nr de dosar? Dosar in care nu este implicat personal.Multumesc .
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
maraiionescu, utilizator
maraiionescu a scris:

Deci sa inteleg ca orice persoana poate merge la Tribunal sa solicite un nr de dosar? Dosar in care nu este implicat personal.Multumesc .


Nimeni nu poate merge la tribunal sa se intereseze de dosarul unei terte persoane,daca nu este parte in acel dosar.Dvs.ati intrebat daca orice persoana poate accesa portalul instantelor de judecata pentru a afla un nr.de dosar,raspunsul fiind afirmativ.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Februarie 2012
andymaurul, utilizator
Am inteles. Multumesc frumos. O seara buna!
S-a decis cu mult timp in urma ca datele despre dosarele de divort sa fie confidentiale, prin urmare datele referitoare la aceste dosare nu mai sunt publice si nu mai pot fi vizualizate nici pe portalul instantelor si nici la infochioscurile puse la dispozitia publicului in interiorul instantelor.
Mai sunt inca instante care fac publice aceste date, insa acestea fac parte din cele care nu se supun deciziei luate in acest sens.

Alte discuții în legătură

Se publica online deciziile tribunalelor? razvan_s razvan_s As dori sa stiu daca, si unde, se publica online deciziile tribunalelor. Mentionez ca fac parte intr-un proces de la Tribunalul Cluj Napoca. Nu am putut sa ma ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate dosar divort cu minor Cristina2466 Cristina2466 Am depus recent un dosar de divort la Tribunalul Ploiesti, dar acesta nu apare inca pe portal. Mi s-a spus ca e din cauza faptului ca exista si un minor, ... (vezi toată discuția)
Greu la deal ,, cand esti prea mic" doina57 doina57 Buna seara .Va rog frumos spuneti-mi unde trebuie sa intru pe net.sa vad o hotarare a Curtii de apel Ploiesti ? Mi-a spus d-na Presedinte,dar eu ,n-am inteles ... (vezi toată discuția)