avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutor sa dat o sentita ce va urma??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutor sa dat o sentita ce va urma??

Va voi atasa o copie dupa Sentinta penala...

[ link extern ]

Intrebarea mea este ...mai trebuie sa intru din nou?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 12:21, 5 Noiembrie 2008
Depinde daca esti.....sau....:D
Primul inculpat beneficiaza de suspendarea conditionata a executarii pedepsei si deci nu "intra". Dar ar putea sa o faca daca mai "greseste" in decursul termenul de incercare de 2 ani si 8 luni.
Al doilea - din cate se intrevede, e condamnat la inchisoare cu executarea pedepsei pe 1 an si 6 luni, din care se pare ca a efectuat deja circa 1 an si 2 luni - deci i-ar mai ramane 4 luni.
Da am uitat sa precizez ca sunt al 2-lea inculpat,asa e am executat(arestat ,nu am primit definitiva atunci ,si am fost eliberat) 1an si 2 luni.

Normal pedeasa se executa adica esti eliberat(eliberare conditionata) dupa executarea a 2/3 din pedeasa de 1 an ,cit am primit,pentru fapta asta.....ce nu stiu insa este ca ,pedeasa revocata se executa zii la zii sau se aplica treaba cu 2/3 din pedeasa.

Ex: 1 an cu privare de libertate=== 8 luni efectiv de detentie,dupa care se intra in comisie pt eliberare conditionata.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2008
kuku26, utilizator
Mie-mi iese la calcul ca ati executat deja. Poate nu pricep eu la ora asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta de condamnare-cu executare sau cu suspendare? alealexa alealexa Va rog explicati-mi ce inseamna asta = sentinta penala definitiva prin neapelare la data de 05.05.2009 :art 85 alin 1 din oug,condamna inculpatul la 1 an de ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)
Deducerea unei pedepse alexandra15 alexandra15 Buna seara am sa va explic mai pe larg cazul , daca puteti va rog sa imi dati un sfat Sotul meu cand era minor a primit o condamnare din care a executat o ... (vezi toată discuția)