Buna ziua.
Sunt administrator din anul 2004.Dupa ce am preluat s-a constatat la apartamentul fostului administrator un debit de 282 lei. Dumnealui a refuzat sa plateasca aceasta suma.Acum suntem in 2012 acest debit a crescut, de platit venea sa plateasca dar imi impunea ce sa scriu pe chitanta. La un moment dat a inceput sa trimeata banii prin posta cu mandat posta. Dupa 4 ani nu i-am mai luat nici asa. Ce a facut el, are o ruda angajata la APA NOVA si i-a dat contul IBAN din banca, si acum trimite intretinerea tot prin banca. Acum m-a dat in judecata pentru ca nu vreau sa-i incasez intretinerea, dar dansul nu s-a prezenta in toti acesti ani la caseria asociatiei, si cand a platiti scria (nu platesc administratora, ascensorul) deci vroia sa plateasca numai ce vrea el. Inchipuitiva ca daca nu platea toata intretinerea au ramas debite purtatoare de dobanzi. Cum sa ma apar in acest proces intentat de el.
Va multumesc.
Pai dv. nu sunteti nicicum responsabila ca el nu voia sa plateasca niste sume din cota de intretinere.
Ce ar putea sa sustina in instanta?
Dar dv. aveti conducere in acea asociatie? Aveti presedinte de asociatie? El(ea) ce zice?
Asta cu proprietarul care impune el ce sa se scrie pe chitante nu e un lucru nou.
Dar in momentul in care a trimis banii prin mandat sau prin banca trebuia sa operati la rand.
Ordinea de stingere facandu-se dupa vechime si accesoriile fiecarei datorii in parte.
Instanta cred ca ar putea sa dispuna decat eventuala recalculare a penalizarilor si/ sau sa excluda prin prescriere anumite datorii.
Vorbiti cu presedintele si CEx si sa va dea ei scris cum sa procedati cu respectivul.
Mai mult de atat nu aveti ce face, lasati-l sa va dea in judecata daca vrea neaparat.
Avem presedinte, dar domnul presedinte ma pune pe mine sa-mi platesc cheltuielile de judecata pentru acest domn, intrucat zice el nu a fost data in judecata asociatia ci administratorul. Cel care m-a dat in judecata ma acuza de abuz in serviciu pentru neridicarea banilor prin mandat postal cateva luni. Si mai vrea si daune morale de 5000 lei.