Aş dori să mă lămuresc într-o anumită situaţie cu privire la capacitatea tehnică şi profesională:
Se dă următoarea cerinţă:
“Cerinta obligatorie pentru executie de lucrari
• Indeplinirea in ultimii 5 ani de catre ofertant sau de catre unul din asociati a cel putin un contract de executie lucrari cu valoare finala de cel putin:” - 1000 lei;
“Dovada indeplinirii a cel putin un contract se va face prin una din urmatoarele variante: contract de executie, proces verbal de receptie partiala/finala, documente ce trebuie insotite de recomandare a beneficiarului/ clientului sau Documentul constatator prima/final (cf. HG 925/2006));”
Aş vrea să înţeleg dacă acest text poate fi interpretat că aş putea prezenta mai multe contracte cu o valoare mai mica de 1000 lei dar care cumulat să fie cel puţin egale cu valoarea de 1000 lei sau interpretez eu greşit şi ar trebui ca să prezint oricâte contracte doresc doar că în considerare se vor lua numai contractele a căror valoare este egală sau mai mare de 1000 lei/contract ?
Ce articole din lege ar trebui să citesc cu atenţie ca să mă pot lumina cu privire la aspectul mai sus menţionat?
Prezentati contractele asa cum v-a spus colegul raglub. In cazul in care vor incerca sa va respinga, puteti contesta pentru ca nicaieri nu au precizat clar ca se refera doar la un contract si in cazul asta, cu atat mai mult respingerea ar fi abuziva.