avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier - pot sa-l dau in judecata pe soferul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier - pot sa-l dau in judecata pe soferul taxiului?

Buna ziua, ma aflam intr-un taxi, pe bancheta din spate in partea dreapta a autovehiculuilui,iar pe jos era putin polei. Cu toate acestea, soferul conducea putin peste 50km/h iar la o intersectie, trecere de pe o strada secundara pe una principala, nu a acordat prioritate unui autovehicul care venea din partea stanga. Vehiculul a intrat direct in taxi, avariindu-l pe sofer si provocand avarii serioase celor doua autovehicule. Eu am scapat complet nevatamat si am parasit repede locul, ducandu-ma direct la scoala. Este recomandabil si in acelasi timp si nepagubos sa il dau in judecata pe soferul cu pricina ?
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 14:35, 10 Februarie 2012
Pentru a actiona pe cineva in instanta, pe langa alte conditii, trebuie sa faceti dovada interesului judiciar. Sustineti ca nu vi s-a intamplat nimic. Care ar fi scopul unei actiuni in instanta impotriva soferului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a luat permisul de condus .ce trebuie sa fac? anisoararanete anisoararanete BUNA ZIUA.IN DATA DE 25.09.2013 MA DEPLASAM PE RAZA COMUNEI DRAGALINA ,JUD CALARASI IN INTERES DE SERVICI ,MENTIONEZ CA SUNT AGENT LA O FIRMA DE ... (vezi toată discuția)
Lovit din spate si gasit vinovat de producerea accidentului. happyface happyface Cu 2 luni in urma am fost implicat intr-un bizar accident rutier fiind lovit din spate .In momentul impactului ma aflam pe acelasi sens de mers cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)