avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu eliberarea de act de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu eliberarea de act de concesiune

Buna ziua,

Sotul meu a decedat in 2010 si am dezbatut succesiunea dar copilul cel mai mic avand numai 11 ani am avut nevoie de curatele speciala pentru semnarea succesiunii.Am mostenit eu si copii doua locuri de veci la cimitirul Eternitatea din Galati unde am depus acum un an si jumatate cerere de trecere a actului de concesiune pe numele meu si a copiilor mostenitori.Doamna de acolo refuza sa imi elibereze actul care este gata de anul trecut pe motiv ca nu am curatela pentru minor si eu nu pot semna pentru el.Am depus anul trecut cerere de curatela pentru semnarea actului si am primit raspuns ca eu pot semna pentru el conform codului familiei si s-a refuzat curatela.Azi m-am prezentat iar la "distinsa" doamna de la cimitir si iar a refuzat eliberarea actului de concesiune pe motiv ca nu am curatela.Nu stiu ce trebuie sa mai fac sa intru in posesia actului pe numele meu si al copiilor.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 12:45, 21 Februarie 2012
ma bucur ca au dat dovada de bunavointa cei de la cimitir :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de concesiune brucca brucca Am o problema care nu pot sa-i gasesec raspunsul. Tatal meu a murit anul trecut ,am facut acte de mostenire la notar unde am lasat act de mostenire si act de ... (vezi toată discuția)
Taxa de concesiune pt cimitir Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, v-aș ruga sa îmi explicati daca 1.trebuie sa plătesc vreun impozit pentru cele doua locuri de veci ale părinților mei, in afara de faptul ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)