Doinita Stingaciu 
	    	Avocat

Doinita Stingaciu 
	    	Avocat	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

catalinaciobotaru 
	    	Utilizator

catalinaciobotaru 
	    	Utilizator	    

Gabriela Mihai 
	    	Avocat

Gabriela Mihai 
	    	Avocat	    

catalinaciobotaru 
	    	Utilizator

catalinaciobotaru 
	    	Utilizator	    

dmh	                   

am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)
	                    dmh	                   

am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)

ioana_26	                   

buna ziua !
am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_26	                   

buna ziua !
am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)

virtual72001	                   

Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)
	                    virtual72001	                   

Am un apel suspendat(avocatul nu se mai prezinta si nu-mi mai raspunde la tel) judecatorul nu vrea sa stabileasca o taxa de repunere pe rol.partea parata are ... (vezi toată discuția)