avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot consilierii sa modifice organigrama si statul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot consilierii sa modifice organigrama si statul de functii? Este valabila aprobarea unei organigrame care nu este avizata recent?

organigrama si statul de functii pe care primarul ne cere sa o aprobam nu trebuie sa fie avizata de A.N.P.F.in aceasta luna sau an?daca nu suntem de acord cu aprobarea statului de functii cum putem proceda?sunt ocupate unele posturi cum ar fi director de camin cultural dar caminul comunal nu mai exista,cel din sat nu are nici o activitate.cum trebuie procedat?avem pe statul de functii doi paznici balta,dar balta este braconata,nu o mai pazeste nimeni dar primarul nu modifica nici organigrama nici statul de functii dar ii plateste din bani publici.ce putem face? avem un cetru unde copii defavorizati ar trebui sa vina dupa ore sa-si faca acolo temele si sa li se dea o mica gustare,nu functioneaza,dar sunt platiti pentru acest centru trei persoane la acest capitol neexistand in capitoldecat cheltuieli de personal,fara alte cheltuieli.cum trebuie procedat?va multumesc daca mi-ati si raspunde.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 10:18, 12 Februarie 2012
organigrama si statul de functii, trebuie avizate de ANFP, numai in cazul in care se produc modificari asupra structurii acestora, in ceea ce priveste functiile publice. daca nu sunteti de acord cu aprobarea statului de functii, puteti aduce amendamente la proiectul de hotarare, prin care eliminati posturile care vi se par in plus. (numai pentru contractuali, pentru fp, trebuie avizul ANFP). :)
Caminul cultural, e al Consiliului local ,si nu al primarului.
Balta, e a Consiliului local, si nu a primarului,
centru de copii, e tot al Consiliului local, si nu al primarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama aprobata conform og 63 dar cu modificari Liviu Mus Liviu Mus care e solutia in cazul in care un consiliu local a aprobat organigrama conform og 63 dar a adus modificari in sensul ca a aprobat mai putine posturi decat ... (vezi toată discuția)
Functionari publici  constantin florin constantin florin In afara de avizul ANFP pentru transformarea postului de consilier juridic in functia publica de consilier juridic este nevoie si de o hotarare a consiliului ... (vezi toată discuția)
Serviciul de evidenta si avizul anfp cristina 33 cristina 33 Am o mare problema.Astazi am avut sedinta de Consiliu Local si a fost aprobat statul de functii cu nr.minim pe SPCLEP,adica 4.Dupa indelungi discutii si ... (vezi toată discuția)