avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitute

Buna ziua! Am mai întrebat pe acest forum însa nu am primit chiar răspunsurile așteptate asa încât insist oarecum..cat poate dura un proces de servitute?Ar trebui sa-mi fac griji dacă ma judec de aproape doi ani?!Pana acum s-au audiat martori, s-au făcut expertize, contraexpertize,iar acum ne-am împotmolit de 5(cinci!!!)termene la faptul ca avocata adversa solicita ca ultimul expert topo sa vina in fata instantei sa dea explicații, lucru care nu se întâmpla , expertul refuzând constant(a fost amendat, dat in debit , sunat etc.)acum avocata mea spune ca doar trebuie sa așteptam ca nu avem ce face....Ce părere aveți?
Cel mai recent răspuns: ion57 , utilizator 14:59, 13 Februarie 2012
Divergentele de opinie dintre voi nu ma ajuta cu nimic ...exact ce am scris și în primul mesaj așteptam ceva mai mult(fără supărare!!!)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns experti la obiectiuni adi8165 adi8165 Buna ziua Am un caz de granituire in care s-o adus suplimentul la raportul de contraexpertiza de cateva luni in care s-a stabilit, intr-un final, linia de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala grefiera... gyg2007 gyg2007 Am un proces de servitute in care s-a dat rezultatul, acum aștept sa-mi ajungă acasă și eventualul (sigur) recurs al părții adverse.Problema, ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu expertul (expert corupt?) nelyiuly nelyiuly Buna seara. Am un proces pe rol si am mari probleme cu expertul. In faza de fond cand s-a facut raportul de expertiza, desi am sesizat neregulile facute ( am ... (vezi toată discuția)