avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Amenajare parcare TIR
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Amenajare parcare TIR

Am un teren la tara, langa DN 12A, as dori sa amenajez parcare TIR.Ce procedee am de facut si ce fel de autorizatii am nevoie?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:16, 11 Februarie 2012
In primul rand interesati-va la primaria/consiliul local de care apartine terenul, daca nu cumva impun ei anumite conditii pentru desfasurarea acestei activitati, nu in ultimul rand daca exista taxe locale cu privire la acest aspect.
Costituiti cel putin PFA sau intreprindere individuala, in baza OUG 44/2008, inregistrand acea locatie drept punct de lucru. Banuiesc ca ORC nu va inregistra punctul de lucru daca pe terenul respectiv nu se afla cel putin o constructie provizorie (procedura difera de la judet la judet in aceasta privinta...).
Decideti din start daca oferiti doar servicii de parcare sau si alte servicii suplimentare, ca acces la toaleta, dus/baie, automat de ceai/cafea, etc...
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2012
ContSters44758, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de informatii srl nou cosminsandu cosminsandu Buna ziua, de curand am deschis un SRL, am depus actele la ORC pt deschidere punct de lucru. Codurile CAEN sunt 4711 si 4719. Am o sumedenie de nelamuriri inca ... (vezi toată discuția)
Caen vanzare balastru, nisip , agregate mirabelaanamaria mirabelaanamaria Buna ziua,ma poate ajuta si pe mine cineva care se pricepe? Am intrat in posesia unui teren fara constructie pe el ( in baza unui contract decomodat cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin la poarta/container/ alimentar usernameg usernameg Buna ziua. Ce demersuri trebuie facute din punct de vedere juridic pentru deschiderea unui magazin de maruntisuri alimentare si nealimentare (sucuri, apa, ... (vezi toată discuția)