Buna seara, am gasit cateva lucruri pe anunturi care ma intereseaza ... e vorba de: imprimanta, cerneala, dulap .... lucruri pt. mobilat si echipat biroul.
Am gasit modele borderou achizite dar ... parca nu sunt ceea ce trebui ?
In partea stanga sus apar datele firmei mele care va achizitiona / in dreapta sus apare : borderao de achizite Nr. ...Data .... iar in : (de la producatorii individuali ) aici nu inteleg ce trec ? ca acestia sunt persoane fizice (vanzator ocazional) nu producatorii .
Apoi urmeaza tabelul pe coloane : 1) Nr. si Data contractutui ... desfintez aceasta coloana ? daca nu fac contract cu ei. 2) Nume prenume, domiciliu producatorului .... cu ce inlocuiesc acest producator? 3) codul produsului ... i-i voi pune eu un cod cu care il voi trece in caetul de inventar? 4) ..5) acestea nu mai conteaza. Ce ar mai fi in josul tabelului apare semnatura achizitorului ( banuesc ca a mea, a cumparatorului) si semnatura gestionarului ( cine e acesta ?) sa trec semnatura vanzatorului ? ... Nu stiu, gandeam sa inlocuesc producator cu vanzator la toate cuvintele intalnite ...dar nu stiu daca e normal asa ceva, sa nu am probleme mai tarziu. exista alt formular sau....?
Aveti dreptate formularul pe care l-ati gasit este o tampenie. Cert este ca trebuie sa existe datele celor 2 (vanzator si cumparator), numele produsului achizitionat precum si cantitatea.In plus ca sa nu aveti probleme atasati o copie dupa CI vanzator si o copie dupa certificatul de producator. Garantat asa nu veti avea probleme.Inregistrarile contabile sunt simple dupa aceea.
Aici nu inteleg ...... despre ce producator este vorba ? daca eu pur si simplu sa fiu mai clar vreau sa cumpar un birou p.c de la o persoana , care a postat un anunt pe net ( vand birou pt. calculator la 200 roni) .
E asta e alta mancare de peste. Il cumparati pe borderou de achizitie specificand numele vanzatorului produsul, cantitatea, data si cum v-am atentionat mai sus o copie dupa CI si date de contact va scutesc de orice problema. M-am referit la certificat de producator de exemplu in care cumparati de exemplu miere pentru un produs pe care-l fabricati.