MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 goodrige	                   

Bună ziua,
  Plătesc pensie alimentară 20% din venit.
  Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o   nouă ... (vezi toată discuția)
	                    goodrige	                   

Bună ziua,
  Plătesc pensie alimentară 20% din venit.
  Întrebare: Există posibilitatea ca aceasta să scadă dacă am un copil dintr-o   nouă ... (vezi toată discuția)

AmySor	                   

Bună seara. As dori sa știu dacă fostul soț are un salariu de 2100 cu un copil în întreținere  la cât ar trebui sa mărească pensia dacă acum primesc ... (vezi toată discuția)
	                    AmySor	                   

Bună seara. As dori sa știu dacă fostul soț are un salariu de 2100 cu un copil în întreținere  la cât ar trebui sa mărească pensia dacă acum primesc ... (vezi toată discuția)

badea_madalina	                   

am cerut in instanta sa mi se actualizeze pensia alimentara acordata de instanta in 2001 pentru 2 copii,mai ales ca cel de al doilea minor are gr 1 de handicap ... (vezi toată discuția)
	                    badea_madalina	                   

am cerut in instanta sa mi se actualizeze pensia alimentara acordata de instanta in 2001 pentru 2 copii,mai ales ca cel de al doilea minor are gr 1 de handicap ... (vezi toată discuția)