Cum isi poate recupera o datorie baneasca furnizorul unor servicii de control acces prestate pentru un cartier rezidential, de la asociatia de proprietari sau "va actiona impotriva proprietarilor restantieri", conform Art.28 (2) din legea 230/2007?
Raspunsul la dilema ,ar trebui sa fie prevazut in raportul juridic incheiat de unitatea de asigurare paza si asociatia de proprietari
Dupa cum raportul juridic este negociat si asumat de catre entitatile juridice,raportul juridic ar trebui sa detina clauze reciproc asumate pentru recuperare drepturi
Conform prevederilor stipulate in contractul de prestari de servicii de la cel/cea cu care ati incheiat contractul. Cred ca aveti stipulat in contract si asemenea clauze.
Dvs. banuiesc ca nu aveti incheiate contracte individuale cu proprietarii, insa va puteti ajuta cu as. prop.
Si eu cre credeam ca oamenii care sunt locuitori in cartiere rezidentiale, sunt deosebiti de cei care locuiesc la bloc... Cum adica dom'le nu platesc paza? Nu-mi vine sa cred!
Nu e rea credinta din partea proprietarilor. E vorba de celebrul caz al infiintarii si desfiintarii Asociatiei de proprietari Azur, din Pipera. Furnizorul serviciilor de paza a facturat dupa desfiintarea asociatiei, iar plata nu a mai fost posibila.