avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Paza/control acces
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Paza/control acces

Cum isi poate recupera o datorie baneasca furnizorul unor servicii de control acces prestate pentru un cartier rezidential, de la asociatia de proprietari sau "va actiona impotriva proprietarilor restantieri", conform Art.28 (2) din legea 230/2007?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:33, 13 Februarie 2012
Ei, fiecare afacere are si riscul ei... Daca oamenii sunt de buna credinta, atunci poate mai sunt sanse de recuperat ceva.
Nu suntem la curent cu as. prop. Azur din Pipera (cel putin eu, nu sunt la curent ). Bun, daca s-au desfiintat, nu s-au infiintat altele mai mici, poate vor accepta o noua facturare? in fond dvs. le-ati prestat servicii, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari in ansamblu de vile Traian V Traian V Stimati domni/doamne, va rog sa imi spuneti si mie [u]ce obligatii[/u] am daca intr-un ansamblu de vile eu nu sunt membru al asociatiei ? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari in cartier rezidential de vile ContSters51454 ContSters51454 Buna ziua, suntem un grup de proprietari (167 DIN 288 TOTAL)dintr-un cartier de vile aflat in Pipera care ne-am hotarat in numar majoritar sa facem o ... (vezi toată discuția)
Este executat silit presedintele asociatiei de propr. daca exista o hotarare prin care asociatia este datoare? Claudia nicoleta Claudia nicoleta Exista proprietari care au datoria respectivasi asociatia si a incetat activitatea in urma cu 3 ani dar nu a fost desfiintata juridic (vezi toată discuția)