avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu-mi da banii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu-mi da banii

as vrea si eu sa stiu ce pot sa fac daca patronu la care am lucrat (momentan angajat tot la el dar in concediu fara salar) nu imi da banii (zice ca nu are) si ca mi da sa stau linistit.Eu mam saturat de povestile lui si nu pot sa mai astept.va rog cei in cunostinta de cauza ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 20:00, 16 Februarie 2012
Deacord cu "freeelis", fiecare institutie are competenta sa. ITM are competenta de gestionare si control asupra legalitatii CIM si alte atributiuni de control. Oficiul de cadastru si carte funciara are cu totul alte atributiuni ca institutie Judeteana.
Cand vine vorba de Inalta Curte de Casatie si Justitie m-a lasat fara grai, si de ce ?? Competenta acestei instante este cu totul alta, nicidecum sa aiba competenta de "Tribunalul Muncii" cum se chema inainte. Competenta in rezolvarea cauzei utilizatorului o are insasi clauzele contractuale ale CIM. "Judecatoria sau Tribunalul"; Aceasta este parerea mea, din cunostintele mele.!!#-o
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2012
Manole Dumitru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut occident_197 occident_197 am lucrat la o companie timp de 3 ani si am plecat si de atunci au mai trecut 3 ani si patronu nu vrea sami dea cartea de munca sub nici o forma cum as putea ... (vezi toată discuția)
Fosti functionari publici Florinciri Florinciri Competenta de solutionare a litigiilor [b]fostilor[/b] functionari publici pentru restituiri stimulente, sporuri din perioada cat au fost functionari publici ... (vezi toată discuția)
Demisie constantin pricope constantin pricope Buna seara. In luna mai 2010 am demisionat de la firma la care lucram. Patronul a primit cererea de demisie, nu a inregistrat-o si nu a aprobat-o. In ... (vezi toată discuția)