CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			~ final discuție ~
 Costica33	                   

Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an.
Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    Costica33	                   

Am intentat un proces si am interes sa-l suspend. Va rog sa-mi spuneti cum se poate suspenda un proces pe o perioada mai mare sau egala cu un an.
Multumesc. (vezi toată discuția)

ada48	                   

Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)
	                    ada48	                   

Buna ziua. Care este termenul in care un dosar suspendat potrivit art.244, alin.1, pct.1, poate fi repus pe rol, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a ... (vezi toată discuția)

wap54	                   

Suspendarea pe art. 242 (1) si art. 244 (1) au acelasi termen de perimare? 
Va multumesc! (vezi toată discuția)
	                    wap54	                   

Suspendarea pe art. 242 (1) si art. 244 (1) au acelasi termen de perimare? 
Va multumesc! (vezi toată discuția)