avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general politici contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

politici contabile

Sub ce formă se intocmesc politicile contabile ? Este cineva care poate să-mi dea detalii, fiindcă nu le-am elaborat încă ?
Cel mai recent răspuns: micleaviorica , utilizator 09:46, 16 Februarie 2012
Este vorba de una din notele explicative de la bilant :

[ link extern ]

[ link extern ]
Mulţumesc mult! Întrebarea mea nu a fost destul de detaliată, voiam de fapt elaborarea politicilor contabile cerute de Ordinul Nr.3055 /2009/ 9.1/267. Parţial am rezolvat problema, am luat 3 CD de la Retrop Straton şi voi vedea cum le voi finaliza. Mulţumesc pentru anexele de la Bilanţ.Îmi sunt folositoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manualul de politici contabile sppsv2008 sppsv2008 eu lucrez la un serviciu din subordinea Primariei .am inteles ca incepand cu anul acesta, 2012, este obligatoriu ptr Institutiile publice Manualul de politici ... (vezi toată discuția)
Completare bilant an anterior carmen_d_ carmen_d_ Formularul 30 date informative , al bilantului din 2012 e completat doar partial , acum la intocmirea bilantului pe 2013 trebuie trecut exact datele declarate ... (vezi toată discuția)
Politici contabile sacko sacko cf omfp 3055/2009 art.10 trebuie elaborate politici contabile proprii. Intrebarea este daca aceste politici se intocmesc si la 30 iunie (bilant semestrial) sau ... (vezi toată discuția)