avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Rectificare Titlul de Proprietate din 1994
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Rectificare Titlul de Proprietate din 1994

Buna seara, am si eu o intrebare. Pe fond mi sa admis rectificarea numelor autorilor de pe Titlul de Proprietate ,intrucat era eronata,cat si completarea Titlului la rubrica suprafata de tetren primita in intravilan .1300mp din care200mp constructii. Aceasta suprafata desi este inscrisa in Titlul de Proprietate, pe verso datele de identificare lipsesc,si nici in CF,nu figureaza desi Titlul de Proprietate este inscris in CF doar cu terenul arabil iar acest teren intravilan mi-au spus de la Biroul de CF ca nu este inscris la ei si nu au date de identificare. Pe fond i-am chemat in Instanta dar nu s-au prezentat si nu au depus nici un inscris in dosar .Comisia Locala de Fond Funciar a facut recurs pe motiv ca nu a luat la cunostinta de inscrisurile depuse in Instanta desi eu am depus inscrisurile in cate parti sunt adica ptr. Comicia locala,C. Judeteana si Instanta.
Dosarul a fost trimis spre rejudecare si a-m primit citatie in care Instanta imi pune in vedere sa depun ,,exemplar din modificarea de actiune,iar paratilor sa-si impuna punctul de vedere fata de exceptia de netimbrare a actiunii,ridicata in primul ciclul procesual.Din cate stiu rectificarea de Titlul de Prop. este scutita de taxa de timbru...,iar actiunea nu a-m modificat-o ci am solicitat rectificare de nume si amplasament, iar pe fond sa admis rectificare de nume si completarea doar a suprafetei de 1300mp,nu si 200mp. care sant constructii.
Intrebarea mea este ..1:credeti ca voi fi obligat sa platesc vre-o taxa de timbru a actiunii,si 2 ce vrea sa spuna Instanta de fond ,,ca sa depun un exemplar cu modificarea de actiune ptr. fiecare parte din dosar in vederea comunicarii....?
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2012
ContSters240032, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters240032 , utilizator 12:30, 17 Februarie 2012
Prezentati-va la termenul comunicat in citatie si depuneti inscrisurile solicitate. La acest termen o sa se discute si de taxa amintita.
Va multumesc ptr. raspuns, dar problema e ca nu stiu ce inscrisuri sa m-ai de depun,ptr. ca mi-se solicita sa ,,depun cate un exemplar din modificarea de actiune ptr. fiecare parte din dosar ,or eu nu a-m facut nici o modificare de actiune ci a-m solicitat atat pe fond cat si in recurs, rectificarea de nume a mostenitorilor cat si amplasamentul topografic care lipsea ..pe verso la Titlul de Proprietate la rubrica ,,suprafata primita in intravilan,,:-/
Ultima modificare: Vineri, 17 Februarie 2012
ContSters240032, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlul de proprietate ContSters240032 ContSters240032 Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar..... Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlul de proprietate ContSters240032 ContSters240032 Buna seara ,va rog sa ajutati sa dezleg si eu un mister judiciar..... Am deschis in instanta o actiune de rectificare titlul de proprietate intrucat numele ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita prin care comisia judeteana trebuie sa rectifice titlul de proprietate,daca instanta dispune astfel... ContSters240032 ContSters240032 In primul rand buna seara tuturor.....,si as avea o intrebare daca imi poate raspunde cineva.... A-m introdus actiune in Instanta ptr. Rectificarea unui ... (vezi toată discuția)