avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozitare bar de zi/ bar de noapte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozitare bar de zi/ bar de noapte

Care sunt criteriile de clasificare ale activitatii unui bar, astfel incat el sa poata fi incadrat pentru impozitarea profitului la ..de zi / sau de noapte?

Alte discuții în legătură

Impozitarea cu 5% a veniturilor din activitati de natura barurilor de noapte ROXANA MARIANA ENACHE ROXANA MARIANA ENACHE Buna ziua. Ma confrunt cu o problema in sensul ca am un bar de noapte si sunt inregistrat la finante ca platitor de impozit pe profit, iar contabila imi ... (vezi toată discuția)
Imozit nou baruri de zi camelia-maria camelia-maria am un bar deschis intru-un sat de langa cluj unde treaba merge si nu prea.Ce stiti despre imp.forfetar in leg cu barurile de zi pentru ca pt restaurante si ... (vezi toată discuția)
Impozit profit-bar noapte ADRIANA RATIU ADRIANA RATIU cum determin impozitul pe profit in cazul contribuabililor care realizeaza pe langa venituri din comercializarea produselor alimentare prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)