avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu 1/2 norma- pensionar invaliditate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu 1/2 norma- pensionar invaliditate

Buna ziua! In cazul in care am un angajat pensionar cu grad de invaliditate III, ce retineri are din salariul de o jumatate de norma??
Astept raspuns.............Multumesc si o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 15 Februarie 2012
Se retin toate contributiile , mai putin contributia individuala pentru somaj ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pensionar r111 r111 Buna seara, Va rog sa mi spuneti daca fiind pensionata la limita de varsta si dorind sa lucrez in continuare, pot sa ma angajez cu contract de munca ? Ce ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj steelvl steelvl sunt pensionat medical gradul 3 si lucrez cu 1/2 norma in constructii. pot beneficia de somaj la incetarea activitatii ?? va multumesc (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu Lica-v Lica-v Buna ziua.As dori o lamurire in aceasta problema: sotul meu, fost cadru militar , actualmente angajat cu, contract de munca colectiv, la o societate S.A, cu ... (vezi toată discuția)