avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa idemnizatie pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa idemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua! Va rog daca puteti sa ma lamuriti in problema mea! Eram in somaj, in 2010, cand am intrat in concediu prenatal, mai aveam o luna pana sa-mi expire somajul. Acum dupa ce am primit idemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani, mai am dreptul la somaj? Sau macar la luna ramasa din somajul anterior? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Lary_13 , utilizator 15:48, 15 Februarie 2012
In momentul intrarii in CCC somajul a fost suspendat. Acum puteti relua somajul pentru perioada care a ramas neefectuata (o luna). Adresati-va agentiei de somaj.
Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt insarcinata si somera..... Ion Yanisa Ion Yanisa Buna ziua, Am nevoie de un sfat, ce pot sa fac in urmatoarea situatie: sunt insarcinata in 3 luni si somera de asemenea. Perioada nasterii ar fi in luna mai ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si prenatal cu incetarea contractului de munca ovidiumihai32 ovidiumihai32 Buna ziua, Sotia mea ar trebui sa ramana in prenatal pe data de 20 octombrie 2018. Contractul il are pe perioada determinata si ii expira pe data de 31 ... (vezi toată discuția)