avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine raspunde pentru niste sume neincasate nici astazi ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine raspunde pentru niste sume neincasate nici astazi de primarie?

consiliul local hotaraste sa nu se incheie contracte de inchiriere a pasuni comunale decat in clipa plati chiriei. Primarul,Secretarul si Agentul agricol semneaza un contract pe 150 ha de pasune unui cetatean pe care acesta il depune la APIA IN anul2010.Pe contract este specificat ca sa icasat 6500RON su ma care nu sa incasat nici astazi ,acest aspect a fost constatat si de camera de conturi.Credeti ca trebuie sesizat DNA?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:18, 15 Februarie 2012
probabil cei de la Curtea de Conturi vor face propuneri pe mai departe...sau vor aplica santiuni acolo unde situatia o impune...cert este ca ar fi prematura sesizarea DNA...in astfel de conditii....
eu n-as crede ca e prematur...curtea de conturi poate verifica acest aspect, sau poate nu( depinde ce tematica au, si cat sunt de zelosi), iar niste neaveniti, fac averi pe spatele contribuabililor. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este posibila recuperarea banilor ? vartolomei ion vartolomei ion Scurt istoric : Pe data de 20 01.2005, la initiativa primarului Consiliul Local prin Hotararea aproba ca in temeiul Legii 219/1998 privind regimul ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat angajat de primărie Luci321 Luci321 Primărie de comună, chemată în judecată pentru refuz comunicare informații de interes public e reprezentată de avocat. În întâmpinarea depusă pentru ... (vezi toată discuția)
Se poate salva un sat? dar mai multe? georgetta9 georgetta9 Satul N. din comuna T. este doar un punct pe hartă, unul dintre sutele de sate ale României, dar pentru cei 1.200 de locuitori locul se numește ... (vezi toată discuția)