avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transmitere drept de proprietate de la bunic la nepot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transmitere drept de proprietate de la bunic la nepot

Dragi forumisti, apelez in primul rand la domnii notari.

Care sunt etapele transmiterii dreptului de proprietate asupra unui imobil de la bunic la nepotul sau? tinand cont de noul cod civil.

precizez ca minorul are 3 ani si are parinti.
Cel mai recent răspuns: cafea1 , utilizator 12:52, 16 Februarie 2012
va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot bunicii sa ii transmita un imobil nepotului minor? care ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu cum pot bunicii sa ii transmita un imobil nepotului minor? care este solutia cea mai practica pentru ca bunicii sa treaca pe numele nepotului minor un imobil? (vezi toată discuția)
Curatela speciala pentru minor dulcyca_eu dulcyca_eu in ce conditii se acorda un curator unui minor care primeste prin contract de vanzare cumparare un imobil? ma interseaza si in cat timp se acorda hotararea ... (vezi toată discuția)
Autorizarea instantei de tutela pentru acte de dispozitie ale minorului clara1801 clara1801 Am urmatoarea situatie juridica, sunt curioasa ce parere aveti cu privire la subiect: Doresc sa obtin autorizarea insantei de tutela pentru a efectua o ... (vezi toată discuția)