avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru 2012
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru 2012

dispozitia din 13 februarie 2012 a domnuli prim-ministrului Ungureanu prin care a uniformizat programul de lucru intre orele 8-16 ,pentru unitatile aflate in subordinea ministerului sanatatii.
spitalele aplica aceasta dispozitie incepand cu ce data si la ce categorii de personal?
Cel mai recent răspuns: ligadiangeli , utilizator 11:02, 16 Februarie 2012
Se aplica la toate categoriile de personal din sistemul bugetar ...
Secretariatul General al Guvernului a facut, printre altele, urmatoarea precizare:

"Menţionăm că această solicitare nu vizează activitatea instituţiilor de învăţământ, a unităţilor medicale, de urgență și de intervenție. Facem precizarea că dispoziția se referă strict la Aparatul de lucru al Guvernului, la instituțiile publice subordonate acestuia, la ministere și la instituțiile publice aflate în subordine" (informeaza REALITATEA.NET)


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unitatile bugetare de subordonare centrala. Ramochest Ramochest Poate sa imi spuna cineve definitia unei unitati bugetare de subordonare centrala, si desigur baza legala a acestei definitii? (vezi toată discuția)
Salarizare bugetari elizbeth elizbeth Buna ziua, Se majoreaza salariile de la 1 iunie pt bugetari? Lucrez la o unitate bugetara cu autofinantare. Multumesc frumos si va doresc numai bine. (vezi toată discuția)
Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc ContSters14496 ContSters14496 Intezicerea achizitionarii de catre institutiile publice a calendarelor, pixurilor, etc La sfarsitul lunii octombrie era anuntata cum are tam-tam aceasta ... (vezi toată discuția)