avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... INCASAT BANI DE LA SANATATE,CIME MA POATE AJUTA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

INCASAT BANI DE LA SANATATE,CIME MA POATE AJUTA

Buna ziua,
Sunt un CMI,anul trecut am avut concedii medicale,platile au fost inregistrate pe chieltuieli,anul acesta au intrat bani,unde se inregistreaza,pa venituri?
Inregistrarile se efectueaza pe registru de incasari si plati.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 19:37, 16 Februarie 2012
da le inregistrati pe venituri incasarile si le reflectati in registru de incasari si plati!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani incasati de la sanatate ILENUA ILENUA Buna ziua, Sunt un CMI,anul trecut am avut concedii medicale,platile au fost inregistrate pe chieltuieli,anul acesta au intat bani,unde se inregistreaza,pe ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala iubiritza iubiritza buna ziua, am infiintat o II, profil confectionare si vanzare in piete targuri a bijuteriilor hand made. urmatorul pas este sa invat cum anume trebuie sa tin ... (vezi toată discuția)