avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Invoice, Factura externa sau alte documente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Invoice, Factura externa sau alte documente

Buna ziua,
am o mare nelamurire. Ca sa faci comert in Romania trebuie sa ...te ia durerea de cap.
Sa revin la nelamurire:
Cum introduc legal in firma un soft(sistem de operare, antivirus, AutoCAD etc) pe care vreau sa-l cumpar din afara tarii? NON-UE in primul rand. UE in al doilea rand. Ce sa cer de la vanzator pentru a putea fi inregistrat in Romania? Ce pasi trebuie sa urmez eu pentru a-l trece in evidenta firmei sa fiu legal cand vine garda si incepe cu intrebarile? Ceva formulare de facturi ce trebuie completate daca se poate.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Factura externa ( invoice ) si factura fiscala djkrys5 djkrys5 Buna ziua , Am urmatoarea speta: trebuie sa emit o factura externa in EUR pentru un client in UK , fara TVA pe baza VAT ID comunicat de ei.Intrebarile care ... (vezi toată discuția)
Pfa 6202 - norma de venit + facturare in eu & us adriani86 adriani86 Buna ziua, Am un PFA inregistrat pe codul 6201 (Software la comanda) din anul 2008 pe care l-am suspendat in decembrie 2011, chiar inainte sa intre noua ... (vezi toată discuția)
Outlet CioRaluca CioRaluca Intentionez sa deschid un magazin cu haine diverse marci cunoscute Zara Berska in regim de outlet, colectii mai vechi. Pot sa comercializez aceste marci si ce ... (vezi toată discuția)