avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

as vrea sa stiu atunci cand am un concediu medical al unui angajat in cat timp de la data cand este dat de medic il pot inregistra in revisal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 17 Februarie 2012
Cazurile de suspendare a c.i.m. in baza certificatelor medicale nu se completeaza in REVISAL.

Art. 3 din HG nr..500/2011:
.......
(2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal CNP, cetatenia si tara de provenienta , Uniunea Europeana - UE, non-UE, Spatiul Economic European-SEE;
........
h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale;
.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care este in CM din luna martie. Trebuia sa fac suspendare de contract? Daca nu am facut-o ce se intampla? Este obligatoriu?:\\"> Multumesc ... (vezi toată discuția)
Revisal Pistruiatu Pistruiatu Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu daca in Revisal sunt inregistrate concediile medicale pana in 180 zile?Daca sunt inregistrate apare si codul bolii ... (vezi toată discuția)
Acte de studii completare in revisal anamariagroza anamariagroza in conditiile in care un angajat, pe parcursul angajarii pe un post din domeniul de activitate X pt care are studii superioare de specialitate, obtine diploma ... (vezi toată discuția)