avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general magazin second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

magazin second hand

ce i-mi trebuie sa deschid un magazin second hand
Cel mai recent răspuns: asociatiabiacris , utilizator 23:02, 29 Martie 2013
O societate legal constituita, un sediu unde sa va desfasurati activitatea, capital si .... clienti pentru recuperarea investitiei.
Raspunsul meu este general tocmai pentru ca intrebarea dvs. este generala. Poate ar trebui sa ne spuneti ce doriti sa vindeti acolo ... daca aveti o societate deja si -poate vreti sa schimbati obiectul de activitate ... etc ... Cateva detalii nu ar strica.
multumesc , vreau sa vand haine second hand ,este prima data cand deschid asa ceva , sediul il am , ma intereseaza pasi de urmat mai departe , acte, casa de marcat , costuri ,tot ce implica deschiderea unei intreprinderi individuale
pentru deschiderea unei intreprinderi individuale tb sa mergeti la ORC, sa aveti la dumneavoastra CI si dovada spatiului (contract de comadat sau de inchiriere), completati formularele aferente deschiderii si in trei zile lucratoare se finalizeaza deschiderea. Ca si costuri aveti de platit aproximativ 250 lei.
casa de marcat o puteti achizitiona de la distribuitori autorizati in acest sens
contabilitatea pe care o veti tine va fi in partida simpla
imbracamintea o puteti achizitiona de la depozite sau importa; sa aveti mare grija cu certificatul de dezinfectie al produselor achizitionate intrucat sunt dese controalele pe aceasta tema si amenzile sunt mari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Second hand vero_abytza vero_abytza BUNA ZIUA.AM SI EU O INTREBARE LEGATA DE DESCHIDEREA UNUI MAGAZIN SECONND HAND.AS DORI SA STIU CUM ESTE MAI AVANTAJOS SA DESCHID SOCIETATEA ?.AR FI MAI ... (vezi toată discuția)
Control ii ankalupu ankalupu ii trebuie sa aiba casa de marcat daca vinde haine second hand? aceste ii sunt contolate de cineva daca respecta legea sau nu? (vezi toată discuția)
Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)