avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prelungire contract concesiune
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prelungire contract concesiune

Detin un contract de concesiune pt. teren-construire garaj. Garajul s-a construit conform contractului initial si a autorizatiei de constructie. Contractul initial a fost incheiat pe 20 de ani. Anul acesta, prin octombrie, expira contractul si se va putea prelungi cu inca jumatate din perioada specificata in contractul initia, deci cu inca 10 ani. Am depus la primarie cerere si am inteles ca nu vor fi probleme in acest sens. Intrebarea mea este, cand se poate face prelungirea contractului, în ce luna? Mai repede cu cat timp, o luna, doua s-au cu cateva zile inainte de expirarea termenului? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tipadana , utilizator 19:43, 23 Februarie 2012
Conform legislatiei in vigoare, contractului de concesiune se poate prelungi cu 30 de zile inaintea expirarii acestuia.
va multumesc pentru raspuns. Puteti sa-mi indicati exact art/ Legea, HG sau OG.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)
Garaj legal, acte necesare Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, Sunt din Timisoara, doresc sa cumpar un garaj. Cu ce acte imi atesta vanzatorul ca acel garaj este construit legal, si ca este proprietar cu drept ... (vezi toată discuția)
Impozit casa ContSters332251 ContSters332251 buna,am construit o casa in rosu in 2007,in fiecare an am mers la primarie reinoind autorizatia de constructie,nereusind sa terminam casa,e o casa in rosu ... (vezi toată discuția)