MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat

MIHAELA DEDIȚÃ 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 arianaioana	                   

Paratul X are sa-mi innapoieze suma Y eur dati printr-un antecontract la care nu s-a finalizat contractul de vanzare-cumparare,avem hotarea judecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)
	                    arianaioana	                   

Paratul X are sa-mi innapoieze suma Y eur dati printr-un antecontract la care nu s-a finalizat contractul de vanzare-cumparare,avem hotarea judecatoreasca prin ... (vezi toată discuția)

LaurentiuB	                   

buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care in recursul pentru anularea unor acte administrative mi-a  fost respins ca nefondat, desi am ... (vezi toată discuția)
	                    LaurentiuB	                   

buna seara, va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care in recursul pentru anularea unor acte administrative mi-a  fost respins ca nefondat, desi am ... (vezi toată discuția)

anidaroti	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac: 
revizuire de recurs este  un termen?
Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt ... (vezi toată discuția)
	                    anidaroti	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti daca mai am cai de atac: 
revizuire de recurs este  un termen?
Mai merita efortul sa ma judec in conditiile in care sunt ... (vezi toată discuția)