avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista prima de 5 mil vechi daca am PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista prima de 5 mil vechi daca am PFA?

Nu stiu daca am les cel mai potrivit loc unde sa intreb insa la Registrul Comert. si pe net nu am obtinut nicio informatie.De luni bune la radio(parcaRomania Actualit) se tot difuzeaza un promo:"Vino la Registrul Com.si fa dovada ca esti Persoana Fiz Autoriz. si beneficiezi de cursuri gratuite de antreprenoriat si o PRIMA de 500 de lei.....prin progranul 2007-2013 de dezvoltare resurslor umane..."(nu mai stiu exact tot enuntul)Este destul de scurt si clar anuntul, insa nimeni nu stie de asa ceva?
Puteti sa ma ajutati cu inf. suplimentare?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marius0023 , utilizator 22:36, 20 Martie 2012
Nu ati urmarit bine reclama. Se spune ca sa mergeti la acea asociatie a imm-urilor cu actele doveditoare de la registrul comertului ca v-ati inregistrat....
Registrul comertului nu da nimic, adica bani.
La care asociatie va referiti dvs pt ca eu in ultima luna am cautat aceasta informatie la extrem de multe institutii si am primit acelasi raspuns.NIMENI NU a auzit de prima din acel promo de 500 lei.Am sunat la FPIMM(Federatia Patronala a Intreprind. Mici si Mijl din Arges),ONRC,AOA,pana si la Min dezv si cel al muncii...Se pare ca fie nu exista acea prima fie nu doresc cei ce ar treb sa-mi ofere info.
Stie cineva exact mai multe detalii.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista prima de 500 lei pt pfa? marius0023 marius0023 De luni bune la radio(Romania Actualit) se tot difuzeaza un promo:\"Vino la Registrul Com.si fa dovada ca esti Persoana Fiz Autoriz. si beneficiezi de cursuri ... (vezi toată discuția)
Salariu minim 370 ron cojocaru cojocaru Stimati juristi, In fond si la urma-urmei, in ce masura Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National obliga un angajator care nu face parte din nici ... (vezi toată discuția)
Cum se poate infinta o fundatie ? rafaels rafaels [b]Cum se poate infinta o fundatie ? (documente ):(([/b] (vezi toată discuția)