avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Somatie de plata sau nu ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Somatie de plata sau nu ?

Se da urmatoarea situatie:
- un operator economic a participat la o procedura de achizitie publica prin cerere de oferte, in urma careia a fost declarat castigator;
- sursa de finantare a contractului: POSDRU;
- autoritatea contractanta a platit numai o parte din contract pe motiv ca nu a primit toti banii de la POSDRU;
- s-a urmarit informatia primita de autoritatea contractanta, pe www.fseromania.ro unde s-a constatat ca la data de 23.12.2011 s-a efectuat si ultima transa catre autoritatea contractanta;
In acest caz, autoritatea contractanta cum poate raspunde din punct de vedere juridic si ce articole poate invoca operatorul economic in scris pentru a-i obliga sa faca plata ? De mentionat, ca pana la data de 23.12.2011, operatorul economic a trimis 3 instiintari de plata catre autoritatea contractanta, fara un raspuns in scris din partea acesteia.
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 18:03, 19 Februarie 2012
Aveti contract scris, deci ordonanta de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice joe17 joe17 Achizitii: avem de inchiriat un program informatic si vrem sa facem [b]Negociere fara publicarea unui anunt de participare[/b]. Legea (OUG 34/2006) spune ca : ... (vezi toată discuția)
Urgent_speta administartiv javine javine un serviciu din cadrul Primariei orasului a primit o oferta avantajoasa de la o tipografie sa i se publice niste materiale (carti cu poze si text - un album) ... (vezi toată discuția)
Acord cadru sau contract de achizitie publica? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Care e diferenta intre un acord cadru si un contract de achizitie publica (in cazul contractelor de lucrari se poate incheia oricare din cele ... (vezi toată discuția)