avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale problema cu identificarea unei S.C.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

problema cu identificarea unei S.C.

este posibil ca doua societatii cu nume diferite pot avea acelasi CUI si acelasi Nr.ORC?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:08, 17 Martie 2012
lucian huzum a scris:

I Doua societati nu pot avea acelasi C.U.I. pentru ca acesta este atribuit la infiintarea societatii si este un numar generat la nivel national.

Si totusi 2 societati pot avea acelasi CUI ( 15782827)... Numarul generat la nivel national ce a apartinut unei societati la un moment dat a fost realocat alteia..... Prima a fost radiata in 22 decembrie 2004 iar cea de-a doua si-a facut rezervarea de denumire la data de 20 decembrie 2004 fiind inmatriculata la 06.01.2005.....

@leuca luminita: m-am referit la doua societati care exista, care au personalitate juridica, o societate radiata este o societate care nu mai exista din punct de vedere juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Daca o firma in faliment te poate obliga sa ramai in continuare salariat avand in vedere faptul ca nu a platit salariul pe ultimii 3 ani decat o suma foarte mica si nu in ordinea restantelor? pusicat_1 pusicat_1 Sunt angajata la o firma care de 1an si jumatate a fost declarata in faliment:Avem salarii restante din 2009 si din februarie anul in curs nu am mai primit ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea? tanis tanis Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut ... (vezi toată discuția)