ContSters241232 
	    	Utilizator

ContSters241232 
	    	Utilizator	    

elga50 
	    	Moderator

elga50 
	    	Moderator	    

Art. 55. - Alte cheltuieli in cadrul asociatiei de proprietari se repartizeaza in conformitate cu normele si normativele avute in vedere la facturarea comuna a acestora si/sau in conformitate cu clauzele prevazute in contractele incheiate cu furnizorii respectivelor servicii.
 Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

Conform legii cheltuielile de reparatii la aparatura interfonului (cand va fi cazul) vor fi repartizate dupa cota indiviza.
 dddgab 
	    	Utilizator

dddgab 
	    	Utilizator	    

dddgab, utilizator
 dddgab, utilizator 	
			 tomasso 
	    	Utilizator

tomasso 
	    	Utilizator	    

chega	                   

vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)
	                    chega	                   

vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)

marcop	                   

Buna ziua, 
apelez la bunavointa dvs. intr-o problema si va rog sa-mi dati \"o mana\" de ajutor. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, iar la intrarea fiecarei ... (vezi toată discuția)
	                    marcop	                   

Buna ziua, 
apelez la bunavointa dvs. intr-o problema si va rog sa-mi dati \"o mana\" de ajutor. Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, iar la intrarea fiecarei ... (vezi toată discuția)

g.neacsa	                   

asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc.
deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
	                    g.neacsa	                   

asociatia de locatari a incheiat un contract cu nu stiu ce firma si acum vine si-mi spune ca trebuie sa-l montez si sa-l platesc.
deoarece nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)