Va rog sa-mi spuneti care este procedura in situatia urmatoare:
Sotia mea a revenit la servici dupa 2 ani CCC (crestere copil) si din pacate ,asa cum se intampla in foarte multe cazuri i sa adus la cunostinta ca incepand de a doua zi ii inceteaza contractul de munca cu art. 65 iar timp de 20 de zile este in preaviz ( metionez ca a semna in prealabil cererea de reangajare).
Totodata i-au spus ca nu mai au nevoie de ea pana cand expira preavizul.
Nu stiu cum ar trebui sa procedeze , pentru ca in contractul de munca are un program de 8 ore /zi. Daca nu se mai duce in aceasta perioada, care sunt repercursiunile sau cum ar trebui sa procedeze pentru ca locul de munca era la domiciliul angajatorului..
Multumesc
Pe cale juridica nu se ajunge decat in conditiile in care angajatorul a incalcat „intelegerea verbala„ cu privire la prezenta sotiei la serviciu in perioada de preaviz ... incercati sa trimiteti acea adresa catre angajator sau se poate merge direct la acesta , iar pe solicitare sa puna rezolutia ca ”pe perioada de preaviz nu este necesara prezenta salariatei sa serviciu, fara a-i fi afectate drepturile salariale”.
Despre concediere
alina240
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi daca se poate.
Cumnatul meu a lucrat pana de curand la o firma de constructii si din cauza ca i-a intarziat salariul i-a ... (vezi toată discuția)