avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere

Am fost angajata ca asistent maternal profesionist.Printr-o hotarire mi-a fost retras atestatul si am fost concediata.Am contestat hotarirea de retragere la termenul si instanta prevazuta in hotarire si am recistigat atestatul.
Decizia de concediere nu a prevazut in continutul ei termenul si instanta la care poate fi contestata si atunci nu am contestat-o, neavind pregatire de specialitate.
Pot sa cer in baza neincluderea in continutul deciziei de concediere, a termenul si instanta la care poate fi contestata plata unor despagubiri deoarece decizia de concediere este lovita de nulitate absoluta.
Cel mai recent răspuns: mari1 , utilizator 18:50, 21 Februarie 2012
Cu ce data s-a dispus concedierea dvs ? ...
17.06.2008
Este tardiva contestarea deciziei respective ..... cand ati castigat litigiul privind atestatul?
decizia irevocabilă 16.12.2009
Cu parere de rau va pot spune ca nu mai aveti nicio sansa ... daca problema ati fi expus-o in decembrie 2009 , atunci ati fi avut o sansa ... intrucat exista posibilitatea formularii unei cereri de repunere in termenul de contestatie ...

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a concedierii / tardivitatea contestatiei opc2006 opc2006 buna seara dupa primirea preavizului , la terminarea perioadei de preaviz , am primit decizia de concediere ( desfintarea postului ) . In decizie au omis sa ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii ContSters83715 ContSters83715 cine trebuie sa constate nulitatea unei decizii de concediere, daca reclamantul s-a adresat instantei din stadiul de preaviz (prematur), iar apoi a contestat ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in codul muncii - legalitate re-concediere ContSters83715 ContSters83715 ce parere aveti despre o situatie inedita in care pe fond salariatul concediat castiga si este reintegrat, apoi este concediat din nou? ( cand salariatul ... (vezi toată discuția)