avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere

Am fost angajata ca asistent maternal profesionist.Printr-o hotarire mi-a fost retras atestatul si am fost concediata.Am contestat hotarirea de retragere la termenul si instanta prevazuta in hotarire si am recistigat atestatul.
Decizia de concediere nu a prevazut in continutul ei termenul si instanta la care poate fi contestata si atunci nu am contestat-o, neavind pregatire de specialitate.
Pot sa cer in baza neincluderea in continutul deciziei de concediere, a termenul si instanta la care poate fi contestata plata unor despagubiri deoarece decizia de concediere este lovita de nulitate absoluta.
Cel mai recent răspuns: mari1 , utilizator 18:50, 21 Februarie 2012
Vă mulţumesc pentru explicaţie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea absoluta a concedierii / tardivitatea contestatiei opc2006 opc2006 buna seara dupa primirea preavizului , la terminarea perioadei de preaviz , am primit decizia de concediere ( desfintarea postului ) . In decizie au omis sa ... (vezi toată discuția)
Constatarea nulitatii ContSters83715 ContSters83715 cine trebuie sa constate nulitatea unei decizii de concediere, daca reclamantul s-a adresat instantei din stadiul de preaviz (prematur), iar apoi a contestat ... (vezi toată discuția)
Situatie inedita in codul muncii - legalitate re-concediere ContSters83715 ContSters83715 ce parere aveti despre o situatie inedita in care pe fond salariatul concediat castiga si este reintegrat, apoi este concediat din nou? ( cand salariatul ... (vezi toată discuția)