avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... arest preventiv
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

arest preventiv

Buna ziua. As vrea sa stiu ce perioada(zile,luni) este in Germania pentru arest preventiv, si daca trebuie sa i se aduca la cunostiinta persoanei retinute,care de 2luni si 3 saptamani nu stie nimic.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:33, 21 Februarie 2012
Intrebati un avocat din Germania.
daca a fost arestat preventiv atunci in mod sigur un avocat din oficiu, deci problema necunoasterii motivului ptr care este cercetat si arestat preventiv este putin probabila. tot av din oficiu ii poate spune tate detaliile privind procedura penala din Germania.

in alta ordine de idei, criminalii consideraţi pericol social, arestaţii pentru omor sau delicte sexuale pot fi reţinuţi preventiv, pe o perioadă nedeterminată, chiar şi după încheierea termenului de detenţie. Până în anul 1998, arestul preventiv era limitat în Germania la 10 ani, o nouă lege intrată în vigoare la acea dată permiţând prelungirea acestuia pe o perioadă nedeterminată

Persoana este arestată, informată cu privire la conţinutul mandatului şi i se înmânează o copie a acestuia. Ulterior, persoana este adusă in faţa judecătorului.

aceste date le detin de la un avocat german :)
Inseamna ca daca as merge in Germania ar intelege ca este total gresit...asa ceva...

Si in Romania era ceva asemanator candva...si le-a iesit din cap...pana sa se modifice constitutia cand devenea ceva simplu...cumva...

Cat priveste chestiunea cu avocatul din oficiu ar trebui sa va informati cine este si sa il intrebati.
Este platit suficient de statul german cat sa va dea relatii...gratis...

Stiu ca exista un site cu diferite legislatii europene.
Incercati sa aflati cu unul dintre cunoscutele motoare de cautare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extradat in germania, familia nu stie nimic de el! MariucaT MariucaT Buna seara, Fratele meu a fost retinut conform unui mandat european de arestare, a petrecut trei saptamani in arestul politiei in Bucuresti si apoi ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Coruptie sexuala in spatiul public andronache112 andronache112 Buna ziua.Va scriu in sperana ca o s ama ajutati cu cateva raspunsuri Astazi fratele meu a fost arestat,deoarece in urma cu 10 zile,doua fete au sunat la ... (vezi toată discuția)