avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara!am si eu doua intrebari si as aprecia enorm daca ati putea sa ma ajutati. daca sotul meu din motive necunoscute mie, nu doarme o noapte acasa pot invoca motiv de divort parasirea de domiciliu si astfel sa obtin in acest fel custodia totala a celor 2 copii(minori). sotul meu are o firma unde este unic actionar. eu fiind doar angajata, as dori sa stiu daca in urma divortului as avea dreptul la jumatate din firma. firma avand doar aparate foto si video si doua masini, una ce abia a iesit din leasing si cea de-a doua este in continuare in leasing mai fiind de plata 2 ani. imi cer scuze petru mesajul foarte lung... va multumesc anticipat!
Si daca nu se va dovedi ca este infidel?
Ce veti face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor mama iresponsabila lucaremus lucaremus Buna,sunt casatorit de 5ani avem un baietel de 3 ani sotia mai are un baiat care are 12 ani din prima casatorie. Eu am o garsoniera de 28 mp a venit la mine ... (vezi toată discuția)
Sos- divort cu minor evelina78 evelina78 Buna ziua, Sunt intr-o situatie disperata si va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt casatorita de 7 ani si o fetita de 3 ani, am aflat de curand ca ... (vezi toată discuția)
Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și martori. ce ... Nireves1981 Nireves1981 Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și martori. Ce șansă am să rămână copii cu mine(tatăl)? Copii au 6 și 8 ani. Menționez ca sotia căntă ... (vezi toată discuția)