avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1480 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restanta banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restanta banca

Buna ziua,

Am o restanta la un credit pt nevoi personale fara ipoteca la banca, si acestia ma ameninta cu executarea silita.Avand in vedere ca nu am nimic in afara de salariu, ce s-ar putea intampla?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: b21xrd , utilizator 09:09, 22 Februarie 2012
Poate sa instituie poprire pe 1/3 din salariu, daca nu aveti alte bunuri care ar putea fi executate silit.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
Se va proceda la executare silita prin poprire asupra veniturilor pe care le realizati.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca tdy tdy Am si eu o intrebare!!!Am luat 2 credite de la bcr in urma cu 2 ani.Si nu am avut posibilitatea sa le achit.Dosarul de credit a fost trimis catre o firma de ... (vezi toată discuția)
Restanta rata banca ancuta2003 ancuta2003 Am un credit de nevoi personale la RBS si sunt restant 4 luni din 2010 din cauza unor probleme de sanatate dovedite .De atunci platesc luna de luna cate o rata ... (vezi toată discuția)