Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

andreeaserban 
	    	Utilizator

andreeaserban 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 katerina13	                   

Buna ziua, am nescut decurand si vreau sa stiu daca am dreptul conf. codului muncii 2011-2014 la acordarea unui salariu mediu pe societate, mentionez ca firma ... (vezi toată discuția)
	                    katerina13	                   

Buna ziua, am nescut decurand si vreau sa stiu daca am dreptul conf. codului muncii 2011-2014 la acordarea unui salariu mediu pe societate, mentionez ca firma ... (vezi toată discuția)

tu_tu	                   

Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)
	                    tu_tu	                   

Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?! (vezi toată discuția)

ion_vasilescu	                   

Va rog sa-mi spuneti daca Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2011 - 2014 a fost aprobat. (vezi toată discuția)
	                    ion_vasilescu	                   

Va rog sa-mi spuneti daca Contractul Colectiv de Munca la Nivel National pentru anii 2011 - 2014 a fost aprobat. (vezi toată discuția)