avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariat prezent în mai multe locuri de muncã în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariat prezent în mai multe locuri de muncã în acelaºi timp

Cum pot dovedi că nu sunt legale contractele individuale de muncă ale unor salariati care lucrează în acelaşi timp în diverse localităţi din tară? Adică salariatul X lucrează la un Centru de Dializă din Bucuresti, salariat care mai lucrează si în Buzău si în Focşani, dar si în Sinaia la punctele de lucru ale angajatorului mai sus menţionat.
Vă mulţumesc pentru sprijin si vă doresc sănătate si reuşite pe toate planurile!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:53, 22 Februarie 2012
De ce le considerati nelegale?Poate salariatul are contracte incheiate cu angajatorul pentru anumite perioade din luna pt.a lucra la respectivele puncte de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat in localitate fara sediu sau filiala snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: avem un contract comercial cu o firma dintr-un oras unde nu avem punct de lucru sau sediu, viitorul nostru ... (vezi toată discuția)
Mutare dintr-un punct de lucru in altul mosu1907 mosu1907 Firma la care lucrez are mai multe puncte de lucru in Bucuresti. Eu am fost angajat pt punctul de munca x si lucrez acolo de 5 ani. firma doreste sa ma mute la ... (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate punct lucru Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dosi sa aflu care este legea care reglementeaza activitatea punctelor de lucru.(care sunt obligatiile angajatorului). Va multumesc ... (vezi toată discuția)