avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot solicita ajutor pentru incalzire?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot solicita ajutor pentru incalzire?

Chiar daca este f.tarziu as dori sa stiu daca mama mea ar fi putut beneficia de ajutor de incalzire....mama locuieste in casa unde proprietar sunt eu.are o pensie de 63o lei si deci nu se afla in intretinerea mea.Eu formez o alta familie cu fiica mea care este in intreinerea mea si nu ne incadram in venitul minim pt a beneficia de subventie...
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:09, 22 Februarie 2012
Puteti depune cererea la primarie dar se va aplica doar pentru caldura din februarie si lunile urmatoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Fiica mea este necasatorita dar locuieste cu mine in casa .pot ... maria1956 maria1956 Fiica mea este necasatorita dar locuieste cu mine in casa .Pot beneficia de subventie la caldura? Pensia este de 1024lei (vezi toată discuția)
Reducere datorie intretinere- pot primi subventia? CYBORG CYBORG Buna seara! In octombrie 2016 nu am primit subventia pt. caldura(locuiesc la bloc), avand peste 3 luni datorii la intretinere. Dar, astazi,19 decembrie am ... (vezi toată discuția)