avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De la care agentie AJOFM se obtine repartitia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De la care agentie AJOFM se obtine repartitia

Sediul societatii este in sectorul 3. Am depus deja situatia locurilor de munca la AJOFN Sector 3. Acum dorim sa angajam iar viitorul salariat are domiciliul in sectorul 1. Cererea pentru obtinerea repartitiei se ia de la sectorul 3 unde avem sediul sau de la sectorul 1, unde viitorul salariat are domiciliul? Multumesc.
FD
Cel mai recent răspuns: florinita , utilizator 19:10, 22 Februarie 2012
Se ia de la AJOFM sect.1 repartitia ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm si situatia locurilor de munca vacante florinita florinita Este suficienta obtinerea de catre noul angajat a unei repartitii de la AJOFM obtinuta de cererea noastra pentru acordarea repartitiei in vederea angajarii sau ... (vezi toată discuția)
Noi angajari nicoleta_dumitrache nicoleta_dumitrache pt. a angaja o persoana care nu a mai avut serviciu, doar ajutor social, mai trebuie la angajare repartitie de la somaj? multumesc mult. (vezi toată discuția)