Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea ipotecii

buna seara.sunt terminata psihic de amenintarile sotului.la vara dam divort.problema grava e ca avem un copil de 1 an si 10 luni cu autism.as sta mai linistita in privinta divortului daca nu as avea pa meu luat dinaintea casatoriei,girat la banca ptr el.ma ameninta ca pana la vara nu plateste rata de 12 milioane ca sa pierd casa pana la vara ,in felul; asta ramand pe strada si sa obtina custodia copilului.cum pot amana ipoteca cum ma pot absolvi de rata.stiu ca am semnat ca si codebitor ceva de genul fara sa ma avertizeze banca.daca trec ap pe numale copilului scap d eipoteca sau cu pot sa-l oblig macar pana la vara sa plateasca pana la divort.
de asemeanea ma tot ameninrta c dupa 5 ani are drept si sa-i semnez de pe acum ca-i cedez partea mea la vara la divort.ast orice rasp.sa stiu pe ce drum s aapuc.va multumesc
Cel mai recent răspuns: alina.alinus , utilizator 15:54, 27 Februarie 2012
Trebuie sa platiti in continuare ratele daca nu doriti sa pierdeti apartamentul. Apartamentul este bun personal al dvs. si sotul nu are nici un drept.
buna ziua...dupa divortul de la vara daca rata se imparte la doi...si e doar ap meu bun propiu girat...scap de ipoteca daca achit partea mea?daca el nu vrea sa plateasca dupa divoirt cum de asemenea mi-a si zis...cum pot ,cu ce lege poat sa-l fac sa-si faca datoria?el zice sa-i dau ap in timpul casatoriei si plateste el tot fiind propietar ,dar el cu ap si serviciu inafara ,poate sa aiba cusodia totala si nu as vrea s apierd custodia copilului.va multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Februarie 2012
alina.alinus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare- partaj sunshine83 sunshine83 Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? Se impart bunurile si obligatiile? Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
Codul civil al familiei-obligatia de intretinere alina.alinus alina.alinus buna ziua.va deranjez cu o intrebare.sotul a plecat in ian in belgia si m-a anuntat ca dam divort la vara.deasemenea m-a instiintat verbal ca nu mai vrea pana ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de ipoteca anca&lary anca&lary Buna seara tuturor si va felicit pentru activitatile pe care le desfasurati pe acest site. As dori sa va adresez cateva intrebari, caci sunt intr-o situatie ... (vezi toată discuția)