avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce se intampla dupa castigare recurs cf noului cod ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce se intampla dupa castigare recurs cf noului cod ?

Buna ziua,
am si eu o mica intrebare si va rog sa ma jutati. In urma unui proces de recurs eu trebuie sa primesc de la fostul meu sot o sulta stabilita de instanta. El a ramas cu imobilul si trebuie sa imi dea valoarea sultei precum si cheltuielile de judecata. Am inteles ca, conform noului cod civil , dupa ce am fost si am incadrat sa spun asa cele 2 sentinte ca fiind definitive si irevocabile cu titlu de executie trebuie sa notific sulta cu titlu de suma ... nu prea inteleg ce reprezinta acest lucru si unde ma pot adresa ca sa pot demara problema unui executor judecatoresc. Ce acte imi sunt necesare si unde trebuie sa ma adresez???
Va multumesc


Cel mai recent răspuns: xmagx2001 , utilizator 16:13, 23 Februarie 2012
adresati-va unui executor judecatoresc.
va multumesc frumos pt informatie, am sa ma adresez unui executor judecatoresc in vederea rezolvarii acestei probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla dupa castigare recurs cf noului cod ? xmagx2001 xmagx2001 Buna ziua, am si eu o mica intrebare si va rog sa ma jutati. In urma unui proces de recurs eu trebuie sa primesc de la fostul meu sot o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)
Daca achit sulta pot intra in casa? ContSters114133 ContSters114133 si daca achit in totalitate sulta catre fostul sot acest lucru imi permite intrarea in casa castigata in urma partajului?sau tot asa va trebui sa merg pe ... (vezi toată discuția)
Plata sultei fara termen simona nicoleta simona nicoleta buna ziua!in noiembrie 2007, in urma unui proces ex concubinul meu a primit in 50%din apartamentul meu(cumparat pe numele meu) cu obligatia la lpata sultei X ... (vezi toată discuția)